Recuperari debite


Recuperare debite
Avocatii "Jurimed " va asista si reprezinta la cerere in cauze avand obiect:


1.Recuperare restante intretinere Asociatii de proprietari


Potrivit art. 50 din Legea 230/2007, Asociatia de proprietari are dreptul de a actiona in justitie orice proprietar care se face vinovat de neplata cotelor de contributie la cheltuielile asociatiei de proprietari mai mult de 90 de zile de la termenul stabilit.

Avocatii Jurimed va acorda la cerere consultanta, asistenta operationala si juridica in vederea recuperarii rapide a debitelor.


2.Recuperare debite clienti: facturi neplatite; bilete la ordin si cecuri neacoperite


Mediatorii si avocatii Jurimed va ajuta sa recuperati rapid de la clientii rau-platnici debitele ce rezulta din facturile neachitate.

Mediatorii si avocatii Jurimed sunt specialisti in recuperarea rapida a debitelor ce rezulta din bilete la ordin si cecuri neacoperite.


3.Apararea intereselor creditorilor in procedura insolventei:


Avocatii Jurimed sunt specialisti cu experienta in procedura insolventei, motiv pentru care creantele firmei dvs vor fi recuperate cat mai rapid posibil.


4.Repunere in posesie


Avocatii Jurimed va consilieaza si asista in procedura executarii silite astfel incat sa intrati/reintraticat mai rapid in posesia bunurilor mobile si imobile.


Onorariile pentru serviciile prestate sunt negociabile si se stabilesc cu clientul, in functie de complexitatea dosarului si a valorii debitului de recuperat.


Pentru consultanta si asistenta juridica, va rugam sa ne scrieti pe adresa jurimedoffice@gmail.com sau sa faceti o programare la numarul de telefon 0723.575.737.