Cursuri


Cursuri

CURS PENTRU ATRAGERE SANATATE, FERICIRE, PROSPERITATE
ACASA SI LA SERVICIU
DURATA 12 ORE / Luni-Joi, ora 17:00-20:00
Se studiaza notiuni si tehnici practice precrestine si crestine din urmatoarele discipline :


 •   Drept Universal
 •   Numerologie
 •   Karuna Reiki
 •   Feng Shui
 •   Cristale
 •   Plante
 •   Geometrie sacra
 •   Ritualuri dacice


Scopul cursului: Pentru o viata mai buna si succes in cariera.
    Taxa: 450 lei ( 10% se vor dona in scop caritabil.)
    Acte necesare: copie buletin

Data inceperii cursului Bucuresti: 04.02.2019; 11.02.2019;18.02.2019; 25.02.2019; 04.03.2019; 11.03.2019; 18.03.2019; 25.03.2019; 01.04.2019; 06.05.2019;17.09.2019; 09.10.2019; 16.10.2019; 23.10.2019; 30.10.2019; 06.11.2019; 13.11.2019; 04.12.2019; 11.12.2019.

Disponibilitate maxim 10 locuri/serie
Organizatorul isi rezerva dreptul sa selecteze participantii la curs.
Toti aderantii de pe platforma linked in au fost deja selectati prin accept si au o reducere de participare de 10%.
Pentru inscriere va rugam sa ne contactati pe email la adresa:
jurimedoffice@gmail.com
Nihil sine Deo!

Director curs: Bogdan Turcu


CURS DE LIMBA CHINEZA STANDARD PENTRU AFACERI ( MANDARINA)

 

CURS DE LIMBA CHINEZA STANDARD PENTRU AFACERI ( MANDARINA)


Cursul se adreseaza tuturor profesonistilor ( juristi, economisti, ingineri, manageri, arhitecti, cadre medicale, functionari publici, personal turism, etc), care intra in contact cu nativi chinezi, dar si studentilor si elevilor care au implinit varsta de 14 ani.


NIVEL A1

NIVEL A2

NIVEL B1 NIVEL B2
DURATA-90 ORE DURATA- 180 ORE DURATA -180 ORE DURATA- 90 ORE

COMPETENTE

DOBANDITE DE CURSANT

-intelege nume cunoscute, cuvinte si propozitii foarte simple, de exemplu, din afise, cataloage, anunturi etc.


-scrie o carte postala scurta si simpla, poate completa formulare cu detalii personale, informatii referitoare la data calendaristica sau loc.

COMPETENTE

DOBANDITE DE CURSANT

-poate citi si intelege texte foarte scurte si cu informatie directa. De exemplu, reclame, informatii de pe ambalajele produselor, meniuri, orare, scrisori personale simple.

-poate scrie mesaje scurte si precise, de tipul scrisorilor personale foarte simple.

COMPETENTE

DOBANDITE DE CURSANT

-intelege texte redactate intr-un limbaj uzual referitoare la activitatea sa profesionala. Intelege descrierea evenimentelor sau exprimarea sentimentelor.

-poate redacta un text simplu si coerent pe teme familiare sau de interes personal , poate scrie scrisori personale in care descrie experiente si impresii.

COMPETENTE

DOBANDITE DE CURSANT

-poate sa citeasca rapoarte si articole pe teme contemporane concrete sau abstracte, precum si literatura scrisa in limbajul contemporan.


- este capabil sa scrie texte, eseuri, rapoarte in care transmite informatii sau argumenteaza un anumit punct de vedere.

TARIF 60 LEI/ ORA

TARIF 60 LEI/ ORA TARIF 60 LEI/ ORA TARIF 60 LEI/ ORA

Grupa cursanti: maxim 6 persoane

Program curs : Luni, Marti, Joi, ora 17:00-19:00

Locatia : Bucuresti, sector 2, str.Zece Mese nr.7

Formatorul este de profesie economist si jurist , are un certificat de competenta lingvistica emis de ANC nivel B2 chineza standard. Acesta are o experienta de 17 ani in comunicarea directa in limba chineza cu oameni de afaceri chinezi din Romania , R.P.China si S.A.R. Hong Kong, Singapore, Taiwan si Malaezia.

Pentru nivelurile A1, A2, B1, B2 la finalizarea cursurilor se elibereaza Certificate de participare, in baza prezentei si a unui test de limba in fata unor nativi chinezi invitati, care vor face parte din comisia de examinare.

La cerere, avem posibilitatea organizarii sustinerii examenului pentru obtinerea certificatului de absolvire emis de ANC pentru nivelul de competenta lingvistica B2.

Taxa suplimentara pentru sustinerea examenului absolvire nivel B2: 1200 lei

Emitem factura fiscala si chitanta pentru persoanele jurdice , respectiv bon fiscal pentru persoanele fizice.

Plata cursurilor se face lunar.

Manualeledupa care se predau cursurile sunt scrise de profesori universitari romani sau nativi; sunt bilingve (chineza/romana) si in mare parte au transcriere fonetica in litere latine.

Metoda de predare este una originala, care permite insusirea limbii vorbite intr-un timp relativ scurt in raport cu limba scrisa, care necesita un studiu mai aprofundat si mult exercitiu.


Acte necesare inscriere:

 • Copie Carte de identitate


Perioada cursurilor:

01.02.2019-15.12.2019

Contact:

Pentru inscriere va rugam sa transmiteti o cerere pe adresa :jurimedoffice@gmail.com

Pentru informatii suplimentare va rugam contactati secretariatul la numarul de telefon: 0723575737


 

9 MOTIVE SA TE INSCRII LA CURSUL DE LIMBA CHINEZA:

 1. R.P China este a doua cea mai puternica economie a lumii intrecand state precum Marea Britanie, Germania, Franta si Japonia. China este a doua cea mai mare taradin lume dupa Rusia si are cea mai numeroasa armata permanenta din lume. China are cel mai mare numar de turisti care calatoresc peste tot in lume.


 1. Acest curs te ajuta sa cunosti si sa intelegi mai bine limba si cultura milenara a oamenilor de afaceri din Republica Populara Chineza .


 1. Limba chineza standard este cea mai vorbita limba din lume. Limba chineza este vorbita in prezent de 1, 2 miliarde de locuitori ai Planetei si dateaza de peste 5000 de ani. Limba chineza este limba imparatilor, a marilor intelepti ai umanitatii precum Confucius si Lao Tse, a practicilor spirituale Tao , Qi Gong si Feng Shui.

Limba chineza standard , pe langa dialectele locale, se vorbeste in R.P China, S.A.R Hong Kong, Macao, Thailanda, Malaezia, Singapore, Taiwan, Indonezia, Nepal, Myanmar, Laos, Orasele chinezesti din S.U.A, Canada si Europa.

Limba chineza standard este una dintre cele sase limbi oficiale ale O.N.U., OMC, APEC, G 20 .

 1. In Marea Britanie, S.U.A, Japonia, Coreea de Sud a treia limba straina studiata la universitati este chineza standard.

 2. Limba chineza va fi in viitorul apropiat la fel de uzuala in lumea afacerilor ca si limba engleza. Uniunea Europeana incepand cu anul 2017 a simplificat formalitatile pentru vizele turistice si de vizita ale cetatenilor chinezi.

Lumea are 2 poli economici unul este S.U.A si celalalt R.P.China.

In toate aeroporturile ,hotelurile si punctele de atractie turistica din lume veti putea observa texte in limba mandarina.

 1. Posturi mai bine platite si un avantaj la angajare pentru cunoscatorii limbii chineze.

 2. Cunoscand limba chineza devenim mai buni negociatori;

 3. Cunoscand limba chineza ne disciplinam si luam decizii financiare mai bune; 1. Studiul limbii chineze ne ajuta sa prevenim boli degenerative ale sistemului nervos precum Alzheimer, Huntington, Parkinson si sa indepartam depresia.

De stiut, ca multe dintre ideogramele limbii chineze sunt de fapt mantre si au semnificatii spirituale cu putere deosebita.


"Daca ii vorbesti unui om in limba pe care o intelege, vei ajunge la mintea lui. Daca ii vorbesti in limba lui , vei ajunge la inima lui”

Nelson Mandela ( Laureat al premiului Nobel pentru pace)

Va asteptam cu drag !  


 

 

CURS DE NEGOCIERE IN STIL FENG SHUI SI NUMEROLOGIE CHINEZA
CURS DE NEGOCIERE IN STIL FENG SHUI SI NUMEROLOGIE CHINEZACursul se adreseaza tuturor profesonistilor ( juristi, economisti, ingineri, manageri, arhitecti, cadre medicale, functionari publici, personal turism, etc), care intra in contact cu oameni de afaceri sau turisti chinezi, dar si studentilor .

Dura cursurilor: 8 ore

Perioada cursurilor:

01.02.2019-15.12.2019

Grupa cursanti: maxim 10 persoane

Programul cursului :

Varianta 1: Luni, Marti, Miercuri, Joi, ora 17:00-19:00

Varianta 2: Vineri ora 15:30-19:30

Sambata: 10:00-14:00

Locatia : Bucuresti, sector 2, str.Zece Mese nr.7

Formatorul este de profesie economist si jurist . Acesta are o experienta de 17 ani in negocierea directa in limba chineza cu oameni de afaceri chinezi stabiliti in Romania, dar si experienta practica in R.P.China ,S.A.R. Hong Kong, Singapore, Taiwan ,Malaezia, Thailanda si Singapore.

Metoda de predare este una caracter practic, care permite insusirea unor cunostinte de negociere in stil feng shui intr-un timp scurt .

Se ofera in pret un suport de curs cu informatii consistente cu pronuntat caracter practic.

Acte necesare inscriere:

 • Copie Carte de identitateCOST CURS: 450 LEI


Contact:

Pentru inscriere va rugam sa transmiteti o cerere pe adresa :jurimedoffice@gmail.com

Pentru informatii suplimentare va rugam contactati secretariatul la numarul de telefon: 0723575737


6 MOTIVE SA TE INSCRII LA CURSUL DE NEGOCIERE IN STIL FENG SHUI:


 1. R.P China este a doua cea mai puternica economie a lumii intrecand state precum Marea Britanie, Germania, Franta si Japonia. China este a doua cea mai mare tara

din lume dupa Rusia si are cea mai numeroasa armata permanenta din lume. China are cel mai mare numar de turisti care calatoresc peste tot in lume. Secretul lor este: PRACTICA SI FILOZOFIA FENG SHUI LA SERVICIU SI ACASA


 1. Acest curs te ajuta sa cunosti si sa intelegi mai bine cultura milenara a oamenilor de afaceri din Republica Populara Chineza care este un popor de comercianti si sa fii pregatit sa negociezi in stilul lor, astfel incat sa muti mingea in terenul tau.

Negocierea in stil feng shui este o practica de a incheia afaceri de succes in R.P China, S.A.R Hong Kong, Macao, Thailanda, Malaezia, Singapore, Taiwan, Indonezia, Nepal, Myanmar, Laos, India, Japonia, Coreea de Sud, Vietnam,Nepal, Bhutan, Orasele chinezesti din S.U.A, Canada si Europa.

Negocierea in stil feng shui se aplica de cunascatori si in vest: Marea Britanie, Franta, Germania, Elvetia, Spania, S.U.A, Canada, Peru, Chile, etc.


 1. Avantaj in negociere pentru cunoscatorii succesului in afaceri din perspectiva teoriei feng shui.


 1. Cunoscand FENG SHUI pentru afaceri ne disciplinam, vom avea o viata mai ordonata si intodeauna vom lua cea mai buna decizie financiara ; 1. Studiul feng shui pentru afaceri ne ajuta sa evitam riscul in contracte.


 1. Studiul feng shui pentru afaceri ne ajuta sa indepartam depresia, presiunea si stresul ce caracterizeaza lumea afacerilor din intreaga lume si ne caluzeste pasii spre o cariera de succes.


"A stii ca nu stii este sanatos. A pretinde ca stii atunci cand nu stii este boala curata.”

(Tao Te Ching –Lao Tzi 600 I.H)


Va asteptam cu drag!