• Experienta si confidentialitate

  • Experienta si confidentialitate

  • Experienta si confidentialitate

  • Experienta si confidentialitate

  • Experienta si confidentialitate

Jurimed - Centru de consultanta si mediere Bucuresti

mediator bucuresti


 

Cine suntem?


Jurimed este un centru de consultanta pentru afaceri si management care reuneste profesionisti din domenii conexe cu o experienta considerabila : mediatori, avocati, traducatori autorizati si economisti.
Pentru consultanta, si asistenta, va rugam sa ne scrieti pe adresa jurimedoffice@gmail.com sau, sa faceti o programare la numarul de telefon 0723.575.737.


Cum te ajutam ?


JURISTII JURIMED gestioneaza cu profesionalism relatiile cu clientii protejand mereu pozitia acestora si indicand solutii optime pentru rezolvarea eficienta a tuturor aspectelor in functie de natura legala pe care le abordeaza.

Principiile noastre esentiale sunt legate de mentinerea unui inalt nivel profesional garantat prin preocuparea continua a echipei de avocati pentru cunoasterea si intelegerea noutatilor legale, atentia acordata detaliilor care intervin in plan international si european, analiza eficienta a fiecarei spete si abordarea fructuoasa a colaborarilor intre departamentele noastre cu diferite specializari.

Suntem in masura sa identificam alternativele favorabile si sa asiguram consultanta, asistenta si reprezentare juridica in probleme legate de: infiintari/dizolvari firme, filiale, sucursale, cesiuni, fuziuni , fundatii, asociatii, drept comercial intern si intenational, import-export, imigrari, somatii de plata, tranzactii comerciale, recuperari creante , litigii de munca, consultanta HR, tranzactii imobiliare, proprietate intelectuala, licitatii, retrocedari, divorturi si dispute de familie nationale si internationale, contencios administrativ, drept civil, fiscal si penal etc.

Juristii Jurimed au competenta legala sa reprezinte clientii , persoane fizice sau juridice in fata oricaror instante, de orice grad din Bucuresti, in tara si in strainatate.

Vezi mai multe detalii pe meniul Juristi !


MEDIATORII JURIMED gestioneaza cu profesionalism, cazurile dvs in dispute civile, comerciale, proprietate intelectuala si familie, astfel incat partile sa evite un litigiu in instanta sau ,sa puna capat rapid unui litigiu aflat pe rolul instantei de judecata. Mediatorii nostri vor depune toate diligentele pentru ca partile implicate sa ajunga la un acord echilibrat si reciproc avantajos.

Vezi mai multe detalii pe meniul Mediator !

SPECIALISTII JURIMED in proprietate intelectuala, cu o experienta vasta in domeniu, te consilieaza cum sa-ti protejezi drepturile la creatia ta in raport cu ceilalti comercianti intr-o lume a business-ului in care, o idee buna , poate sa-ti aduca profituri uriase sau pagube insemnate daca nu este protejat/a de concurenta la timp.

In acest sens, specialistii nostri te indruma si iti asigura asistenta juridica si operationala pentru intocmire acte si inregistrarea de marci si indicatii geografice, desene si modele industriale, brevete de inventie; cercetare documentara, monitorizare contrafacere marci; cereri de interventie vamala; relatia cu vama privind protejarea drepturilor inregistrate.

Specialistii JURIMED pot sa te reprezinte in fata Oficiului de Stat pentru Inventii si Marci; Oficiul pentru Marci Comunitare(OHIM), Organizatiei Mondiale de Proprietate Intelectuala(OMPI) si Oficiul European pentru Brevete(OEB).

Vezi mai multe detalii pe meniul Marci !


RECUPERARE DEBITE


JURISTII JURIMED sunt speciliazati in recuperarea de debite de la persoane fizice si juridice, romanesti sau straine. Prin experienta acumulata, alaturi de partenerii nostri economisti, am reusit sa dezvoltam mecanisme de recuperare eficienta a debitelor.
Oferim asistenta juridica si operationala de specialitate constand in: redactare de notificari, procedura somatiei de plata, procedura executarii silite etc.

Vezi mai multe detalii pe meniul Recuperare Debite !


CONSULTANTA DE AFACERI SI MANAGEMENT


SPECIALISTII JURIMED formati din avocati si economisti , cu o experienta considerabila, va acorda consultanta si asistenta operationala pentru o afacere de succes.

Astfel, va putem ajuta cu intocmirea unor planuri de afaceri fezabile, mangement strategic si redresare corporativa, marketing strategic, politici de resurse umane, optimizarea costurilor, maximizarea profitului si consultanta financiar-contabila.

Vezi mai multe detalii pe Meniul Infiintari Firme si Import-Export!


TRADUCERI AUTORIZATE:


TRADUCATORII JURIMED, sunt certificati de Ministerul de Justitie, pentru limbile: engleza, germana, spaniola, franceza, chineza, araba, turca, italiana, rusa, bulgara,croata , greaca, poloneza, maghiara si sarba.

La cerere, va punem la dispozitie traducatori si din alte limbi decat cele mentionate mai sus.

Traducatorii nostri, te pot ajuta, alaturi de avocatii Jurimed, sa-ti negociezi mai bine clauzele contractuale si sa inchei afaceri de succes cu persoane fizice si juridice de diferite nationalitati.

Daca ai nevoie de traducerea actelor oficiale precum si a contractelor comerciale din romana in alte limbi si invers , noi suntem partenerii tai de succes.

De asemenea ,va asiguram asistenta operationala in supralegalizarea actelor oficiale la Ministerul Educatiei; Ministerul de Justitie; Ministerul de Externe; Prefectura.

Vezi mai multe detalii pe meniul Traduceri autorizate !
Noi iti oferim solutii inteligente pentru afacerea ta .